Final Countdown to Ironman

 

Au trecut sapte ani lungi de cand am pasit peste linia de finish la ultima mea cursa de full Ironman, cursa pe care o terminam in 9h58’38″ cu lacrimi de durere in ochi.

In toata aceasta perioada au fost multe curse frumoase pe care le-am facut si care m-au ajutat sa ma calific la doua campionate mondiale half ironman si unul de long distance si unul de olimpic la categoria amatori.

In acesti ani am incercat si distantele scurte ale triatlonului precum sprint si olimpic dar din pacate nu am reusit sa ma acomodez cu ele si sa performez asa cum mi-as fi dorit sau sa obtin rezultate merituoase.

Au fost sapte ani lungi cu multe urcusuri si cu si mai multe coborasuri in care am invatat “the really hard way” foarte multe lucruri despre triatlon si despre mine. Aceste lucruri m-au facut cu siguranta un sportiv mai bun, mai atent la detalii si pregatire, mult mai dedicat si mai serios decat am fost vreodata!

Aseara am incheiat o lunga perioada de volum si incarcare, mai exact 4 luni si jumatate de pregatire intensa pentru ChallengeVenice din Italia, perioada in care m-am bazat foarte mult pe suplimentele de la Nutrend si pe ajutorul intregii echipe de profesionisti de la MedySportLine care in ciuda volumelor foarte mari pe care le-am facut, m-au ajutat sa stau departe de accidentari.

Acum cu doar 13 zile ramase pana la startul competitiei, in planul meu de antrenament urmeaza cateva zile de recovery bine meritate  si apoi taper-ul pentru cursa.

Astazi voi face doua ore usoare de ciclism si apoi un antrenament de inot de 5000m.