Redesenarea sezonului 2015

sezon 2015A trecut mult timp de cand nu am mai scris ceva, si nu a fost pentru ca am fost dezinteresat ci pentru ca am avut o perioada foarte nebuna in ultimele luni! Nu bine ma asezam in fata tastaturii sa fac un update despre noutatile din viata mea, ca lucrurile se si schimbau. Asa ca acum sper ca am intrat intr-un fagas mai linistit, in care pot sa imi vad constructiv de obiective si antrenamente.

Specific, in ultima luna m-am zbatut cu cateva probleme de sanatate, care mi-au facut antrenamentele si mai grele decat erau menite sa fie. Datorita sistemului imunitar scazut m-am pricopsit cu cateva indigestii, probleme cu fierea, si o frumoasa otita, atat la urechea interna cat si la cea extrena. In plus, veneam dupa o perioada in care avusesem mai multe tendinite si intinderi musculare, si abia scapasem de ele si incepusem sa imi intru in forma. Pe fondul unei crize de fiere urate a trebuit sa ma retrag din cursa pe format olimpic de la Madrid, care trebuia sa fie debutul sezonului pentru mine.

Din fericire acum, multumita D-lui Doctor Osean si a intregii comunitati de la MedySportLine, sunt pe o panta ascendenta cu sanatatea si antrenamentele. Profit de ocazie ca sa mentionez un sincer “multumesc din suflet” pentru deschiderea si sustinerea Dr. Osean, mai ales ca s-a ocupat de mine si in timpul liber si in duminicile in care l-am “inoportunat”.

O alta schimbare importanta este obiectivul meu principal pentru 2015, care nu mai este participarea la J.O. Europene Baku 2015, ci clasarea pe un loc cat mai fruntas la Cupa Europeana de la Mamaia din septembrie. Din pacate, dupa efectuarea inscrierilor au fost probleme cu eligibilitatea la concursul de la Baku, si cu toate eforturile mele nu aveam cum sa particip!

In momentul de fata am revenit la etapa de redesenare a planului competitional pentru 2015, si a antrenamentelor pentru a-mi atinge obiectivele. Voi continua sa ma axez pe concursurile cu format olimpic, si continui sa caut oportunitati de a reprezenta Romania la astfel de curse internationale. Consider ca, desi fac triatlon de cand aveam 15 ani, am multe de invatat din participarea in circuitul international, unde lucrurile se desfasoara la un alt nivel. Sper ca lucrurile sa se aranjeze bine si sa incep sezonul cat mai curand fara accidentari si cu rezultate excelente, atat in tara cat si pe plan international!

Intre timp doresc delegatiei Romaniei la Baku spor la antrenamente si mult succes!

Astept sa ne revedem la conursuri,

Alex