ubisoft

Cu Ubisoft colaboram din 2011, ajungand ca in fiecare an angajatii lor sa se implice in numeroase competitii de triatlon si alergare, si sa organizam impreuna intern in companie evenimente care promoveaza miscarea si well being-ul.

 bdt

BDT Ford ne ofera suportul logistic pentru concursuri, in linie cu valorile internationale ale brand-ului, care este implicat global in sport si triatlon.

cep-logo

CEP este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de echipament de compresie musculara. Produsele lor ne fac pe toti mai fericiti atunci cand terminam un maraton sau un triatlon iar a doua zi avem un mers normal “cunoscatorii stiu”. Deasemenea CEP este si alegera unor mari campioni din triatlon precum Andy Potts , Michelle Vesterby     savetheanimals

nutrend

Cand vine vorba de nutritie toti avem semne de intrebare si dorim sa stim ce mancam, cand, cat si cum!
Prietenii de la Nutrend nu pun accentul pe cantitatile vandute ci pe nevoile sportivilor si pe importanta unei nutritii adecvate in antrenamentele si cursele voastre. Ba chiar stau cu voi de vorba sa inteleaga ce obiectiv doriti sa atingeti si va sfatuiesc/creaza un necesar personalizat de produse!

dare2tri