Team MD Open Training Day

Weekendul trecut prietenii nostri de la World Class Titan ne-au gazduit editia din Noiembrie a TeamMD Open Training Day! Prin sesiunile OpenTrainingDay ne propunem sa ajutam sportivii amatori sa isi imbunatateasca abilitatile de triatlonisti, sa le ascultam intrebarile si sa le raspundem nelamuririlor legate de antrenamente,nutritie, echipament etc.

Noi ne propunem sa organizam lunar un OpenTrainingDay tematic, la care va asteptam indiferent ca sunteti la un nivel avansat sau ca faceti primii pasi in lumea triatlonului. Aceste sesiuni de antrenament vor fi gratuite (daca vremea tine cu noi si putem sa ne desfasuam activitatea afara), sau se va achita o taxa modica de participare la receptia salilor de fitness unde ne vom desfasura activitatea (in momentele cand suntem constransi sa stam indoor).

In editia a doua a TeamMD Open Training Day activitatile de inot si spinning s-au desfasurat foarte matinal deoarece am avut acces exclusiv la piscina clubului World Class Titan. Vrem sa ii felicitam pe cei 12 participanti matinali, care au spus “prezent” antrenamentelor de la 6 dimineata! In antrenamentul de inot am avut trei grupe: incepatori, intermediari si avansati, iar in timpul antrenamentului am pus accentul foarte mult pe tehnica.

Swim Session

Swim Session

 

Clasa de spinning a fost tinuta de Alex Ciocan (aka zeul bicicletelor), care a scos untul din noi timp de 1ora si 45 de minute, cu exercitii tehnica si multa forta.

Spinning session

Spinning session

Urmatoarea editie a OpenTrainingDay o vom tine in luna ianuarie si va pregatim un nou tip de antrenament care sa va ajute in pregatirea noului sezon.

Stay tuned!