Winter Tri Challenge

WinterTri ”Mud” Challenge a fost o cursa foarte draguta si reusita din perspectiva mea! :)

Daca anul trecut am participat just for fun la cursa asta,si ca sa o sustin pe Ioana, acum mi-am propus sa fiu putin mai competitiv. Maine se incheie cea de a doua saptamana de volum din blocul 2 de pregatire pentru Halful din Malaezia, asa ca pentru Winter Tri nu am redus deloc volumul de antrenament si am luat startul la concurs dupa o saptamana in care am adunat 25 de ore de antrenament.

Cursa de astazi am abordat-o ca pe o verificare pentru nationalele de duatlon, drept pentru care am alergat si pedalat de mi-au cam plans picioarele. Startul a avut loc in doua valuri la un interval de 45 de min, iar cum tot m-am nimerit in valul 2, m-am hotarat sa fac incalzirea pe traseul de alergare alaturi de primii concurenti. Incet, incet sa nu ma stropesc am facut incalzirea si apoi m-am aliniat la start.

Startul 2 Winter Tri

Startul 2 Winter Tri

Avand in vedere ca am alergat cu adidasii de asfalt am cam patinat prin noroaie si de doua ori am ramas descult pentru ca mi-a ramas papucul prins in glod. Dupa 20’11” am ajuns in prima tranzitie, al doilea la 15 secunde dupa alergatorul echipei NoMad, asa ca m-am miscat ca vantul si ca gandul.

Tranzitia 1

Tranzitia 1

Am incalecat bicicleta dintr-o saritura si m-am incaltat din mers, iar urmatorul lucru pe care il stiu este ca trageam sa il prind pe Daniel Sardan, ciclistul echipei NoMad. L-am prins si am mers impreuna toata tura de ciclism schimbandu-ne la trena pentru a ne face viata mai usoara. Pe jos era un noroi spalacit care sarea in toate partile. Pe la jumatatea turei cand am vrut sa beau apa a trebuit sa imi sterg bine capacul de la bidon inainte de a ma bucura de bunatatile din el.

Noroiul ramas de la rotile bicicletei

Noroiul ramas de la rotile bicicletei

La mai putin de 22 de minute dupa ce m-am urcat pe bicicleta am ajuns in tranzitia a doua. Am pus bicicleta in rastel, mi-am dat jos sosetele ude si pline de noroi si m-am incaltat cu papucii de schimb care erau uscati si ma asteptau sa ii alerg :-) . Am pornit ceasul si am inceput cele 7 ture de pista care ma desparteau de finish-ul acestei competitii. Cei 3 km din a doua alergare i-am terminat sub pragul magic de 10 minute, mai exact in 9’53”.

Finish-ul duatlonului winter Tri

Finish-ul duatlonului winter Tri

De indata ce am terminat turele de stadion, mi-am mai trecut in palmares inca o victorie muncita pot spune:-). Astept plin de incredere Campionatul National de Duatlon!

 

Multumesc sponsorilor fara de care participarea la acest concurs nu ar fi fost posibila:

UBISOFT  BDT FORD  TYR  FELT COMPRESSPORT  SIDI  AVENTURIA  NUTREND